Slamsugning

Slamsugning udføres af en kloakmester

Hvis du oplever problemer med tilstoppede kloakrør, kan en slamsugning være løsningen.

Stenholt Byg & Kloak ApS er en autoriseret kloakmester, der er klar til at assistere dig med udfordringer i dit kloaksystem eller din brønd.

Som boligejer har du ansvaret for at vedligeholde din kloak. Over tid kan groft skidt akkumuleres i kloakrørene, hvilket kan føre til tilstopninger. En slamsugning er en effektiv metode til at fjerne disse ophobninger og gendanne din kloaks funktionalitet.

Slamsugning i Hillerød, Fredensborg, Nordsjælland, Allerød, Hørsholm og Birkerød

Vi anvender en slamsuger til at rense brønde og kloakker. Vores fokus er altid på kunden, og vi sikrer, at alt efterlades pænt og ryddeligt efter afsluttet arbejde.

Stenholt Byg & Kloak ApS er altid klar til at rykke ud til kunder i Hillerød, Fredensborg, Nordsjælland, Allerød, Hørsholm og Birkerød områderne, uanset om der er akut behov for slamsugning, eller hvis du blot ønsker at forebygge fremtidige problemer.

Forebyggende slamsugning For at undgå problemer, kan det være en god idé at få foretaget en slamsugning regelmæssigt, eventuelt hvert andet år eller årligt. Dette vil sikre fjernelse af groft skidt, der kan ophobes over tid.

For optimal vedligeholdelse af din kloak, anbefaler vi også periodisk kloakrensning. Udover slamsugeren, anvender vi også en højtryksspuler, så både groft og fint skidt fjernes effektivt, og sikrer dermed din kloaks optimale funktion.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du er interesseret i at få et bud på din opgave, eller hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os! Det kan du gøre på mail [email protected] eller på telefon 25 13 40 40. For et hurtigt svar anbefaler vi, at du ringer til os. Så kan du komme til at tale med os med det samme, og vi kan aftale nærmere. 

Kontakt os