TV-inspektion

TV-inspektion af kloak i Hillerød området

Er dit kloaksystem blevet beskadiget? Hvis du er usikker på tilstanden af dit kloaksystem, er Stenholt Byg & Kloak ApS specialister i tv-inspektion i Hillerød, Fredensborg, Nordsjælland, Allerød, Hørsholm og Birkerød områderne.

Tv-inspektion er en effektiv metode til at evaluere tilstanden af din kloak og lokalisere eventuelle skader. Efter at have identificeret problemet, kan vi professionelt tage os af reparationen. Hvis det blot drejer sig om en kloakrensning, tilbyder vi også denne service.

Hvorfor bør du få foretaget en tv-inspektion af kloakken?

En tv-inspektion er en form for kameraundersøgelse, der hjælper med at finde skader i dit kloaksystem, som kan skyldes rotteskader, rørbrud, forskudte samlinger eller rødder, der kan forårsage blokeringer. Tv-inspektion er uvurderlig for at planlægge det videre arbejde.

Ofte dækker dit forsikringsselskab omkostningerne til en sådan inspektion.

Hos Stenholt Byg & Kloak ApS tilbyder vi professionel vejledning om, hvordan du skal kontakte dit forsikringsselskab, og hvis det er nødvendigt, hjælper vi gerne med processen.

Tv-inspektion kan også være fordelagtig i forbindelse med hussalg, så du kan sikre, at du overdrager et velfungerende kloaksystem til de nye ejere.

Vi reparerer skaden for dig

Hvis vores tv-inspektion afslører, at dit kloaksystem kræver reparation, er vi også klar til at håndtere denne opgave.

Det er afgørende at kontakte fagfolk, hvis du oplever problemer med din kloak. Hos Stenholt Byg & Kloak ApS ved vi præcis, hvordan vi skal løse dit problem.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du er interesseret i at få et bud på din opgave, eller hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os! Det kan du gøre på mail [email protected] eller på telefon 25 13 40 40. For et hurtigt svar anbefaler vi, at du ringer til os. Så kan du komme til at tale med os med det samme, og vi kan aftale nærmere. 

Kontakt os